Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο επικεφαλής σχεδιασμού του Halo Infinite συμμερίζεται τα παράπονα για το σύστημα προόδου του multiplayer

*
Ο Jerry Hook ανέφερε, μέσω ενός post στο Twitter, πως το multiplayer του Halo Infinite εξακολουθεί να είναι η κορυφαία προτεραιότητα της ομάδας ανάπτυξης και πως "συμμερίζεται τον πόνο όλων" σχετικά με το σύστημα προόδου.

Στις 24 Νοεμβρίου, ο Brian Jarrad- o οποίος κατέχει την θέση του community director, έγραψε στο Twitter πως οι αλλαγές θα πάρουν χρόνο και προτεραιότητά είναι να δοθεί στην ομάδα ένα διάλλειμα πριν από την τελική ευθεία. Επιπλέον τόνισε πως την ερχόμενη εβδομάδα όλη η προσοχή θα είναι εστιασμένη στην πρόοδο του συτήματος προόδου του multiplayer.

To free-to-play multiplayer ξεκίνησε με την μορφή beta στις 15 Νοεμβρίου για να εορταστεί η εικοστή επέτειος του Xbox. Παρόλα αυτά μετά την κυκλοφορία του μερικοί παίκτες «παραπονέθηκαν» σχετικά με το Battle Pass, το οποίο χρειάζεται για να ξεκλειδώσουν κάποια αντικείμενα στο παιχνίδι. Σύμφωνα με έναν αριθμό παικτών, για να γίνει το level up του Battle Pass απαιτείται πολύς χρόνος κυρίως επειδή το XP που χρειάζεται μπορεί να αποκτηθεί μόνο μέσα από συγκεκριμένα challenges.

Λίγες μέρες μετά, η 343 Industries δήλωσε πως θα γίνουν μεγάλες αλλαγές όσον αφορά στην δομή του Battle Pass.

Το Halo Infinite Season 1, το οποίο έχει τον τίτλο "Heroes of Reach", περιλαμβάνει πάνω από 100 unlockable items στα οποία συγκαταλέγονται πανοπλίες, εμβλήματα κ.τ.λ.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του multiplayer, o Joseph Staten αποκάλυψε πως το Season 1 Battle Pass έχει επεκταθεί μέχρι και τον Μάιο του 2022.

Σε παλαιότερη ανακοίνωσή της η Microsoft είχε αναφέρει πως τα Battle Passes του Halo Infinite δεν θα «λήγουν», το οποίο σημαίνει πως σε μελλοντικές σεζόν οι παίκτες θα μπορούν να αγοράζουν παλιότερα Battle Passes μαζί με το τρέχον και θα μπορούν να επιλέγουν με ποιο θα συνεχίσουν την πρόοδό τους στο παιχνίδι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    343 Industries

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Microids

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Microsoft Hellas

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*